Loading

Prices

Mai exact, cat va costa cheia mea?

Sunt cativa factori importanti care vor avea un impact asupra pretului cheii masinii dumneavoastra

Un pret comun pe care soferii il platesc pentru cheile masinii lor este intre 100 si 200 de euro. In unele cazuri chiar mai mult. Asta presupunand ca nu mai exista nici o cheie pentru masina si se solicita acest serviciu la locatia masinii.

Pretul pe care il platiti depinde de cativa factori:

Ce marca model si varsta are vehiculul dumneavoastra?

Fiecare producator de autoturisme foloseste cate o tehnica diferita de a va proteja masina. Asta inseamna ca pretul unei chei difera in functie de munca pe care o depunem. De asemenea varsta autovehiculului dumneavoastra conteaza foarte mult. De obicei producatorii de masini schimba securitatea si modul de programare odata la cativa ani. Este posibil ca cheia unei masini mai vechi sa coste mai mult decat cheia unei masini de ultima generatie.

Aveti nevoie doar de o cheie manuala care porneste masina (evident, prevazuta cu un transponder cip inauntru) sau aveti nevoie de o cheie cu telecomanda?

Unii clienti prefera sa salveze bani optand pentru cea mai ieftina cheie (cea manuala) care le permite sa conduca masina. Dar nu uitati, toate cheile de masina, chiar si cele fara telecomanda (fara butoane sau baterie) au nevoie de programare. Ele au un cip inauntru numit transponder care se programeaza, fara de care masina dumneavoastra nu ar porni. Alti clienti opteaza pentru cheia cu telecomanda (aceeasi cu care a fost prevazuta masina dumneavoastra cand a fost noua). Preferinta dumneavoastra va avea un impact asupra pretului cheii.

Uneori posesorii autoturismelor sunt nevoiti sa aleaga varianta mai costisitoare a cheii cu telecomanda din cauza alarmei cu care a fost prevazuta masina din fabrica.

Un alt factor care influenteaza pretul este existenta unei altei chei. Daca ati pierdut toate cheile pretul va fi mai mare decat atunci cand aveti o cheie si este nevoie doar de inca una de rezerva.

Cat costa o noua cheie de masina?

Cateva exemple de preturi:

–          Ford Ka 2005 cheie de rezerva  cu telecomanda (clientul mai are o cheie cu care sa porneasca masina) –  500 de lei.

–          Mercedes Benz C Class din 2007 – 750 de lei. Acest pret include tot (deschiderea masinii, programarea electronica a unei noi chei cu telecomanda de crom, chiar daca vehiculul a fost prevazut initial cu o cheie de plastic).

–          Volkswagen Golf 2004 , nu mai exista nici o cheie pentru masina, clientul a optat pentru o cheie manuala cu cip (fara telecomanda) – 600 de lei

–          BMW Seria 3, clientul a solicitat descuiarea masinii, cheile aflandu-se in portbagaj – 250 de lei

Ce se intampla daca ati pierdut cheile de la masina si nu mai aveti nici o cheie de rezerva?
Nu uitati, un specialist in chei de masini va poate ajuta in majoritatea cazurilor.

Ca sa va putem ajuta avem nevoie de cat mai multe informatii, cum ar fi:

–          Ce fel de cheie de masina ati avut?  Cheie cu cip (majoritetea masinilor fabricate dupa 1995 vor avea un transponder cip inauntru chiar daca cheia pare simpla)? Cheie cu telecomanda?

–          Fabricantul, modelul si anul de fabricatie a masinii

–          Numarul de sasiu (este nevoiede el cateodata, se gaseste in talonul masinii dar de multe ori este vizibil din afara masinii scris in diferite locuri de catre fabricant)

–          Elemente de identificare care sa ateste ca masina va apartine (carte de identitate a proprietarului masinii, numele trebuind sa corespunda cu cel de pe talonul acesteia)

–          Adresa la care doriti sa ne deplasam

Serviciul mobil
LostCarKeys

Puteti sa conduceti masina dumneavoastra cu o noua cheie in aproximativ o ora de la sosirea noastra.

Telefon: 0772 229 584

REZERVARE
Call Now Button
Open chat
Powered by